GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Nintendo Switch Pro (OLED) ar putea fi lansat în această toamnă

Ce dacă ne luptăm cu o criză globală de chip-uri? Ce dacă Sony va face un relaunch al PS5-ului cu modificări hardware? Vecinii de la Nintendo sunt convinși că le merge bine, așa că ar vrea să lanseze versiunea Pro a Switch-ului în această toamnă (septembrie-octombrie) , sau cel puțin așa spune Bloomberg. Consola ar putea fi dezvăluită înainte de 12 iunie, data conferinței E3, urmând ca producția să înceapă în luna iulie

Nintendo Switch Pro are de partea sa un aliat puternic

Despre Nintendo Switch Pro am mai discutat pe aici. Ecranul acestuia reprezintă o tranziție către un 7-inch OLED cu rezoluție 720p, care poate reda la 4K pe TV. Partea interesantă este că Nintendo Switch Pro ar avea integrată soluția grafică NVIDIA Tegra cu suport DLSS, de fapt motivul pentru care output-ul TV este atât de bun.

Varianta curentă a consolei se cam chinuie să-și atingă până și rezoluția sa nativă, darămite să scoată 1080p pe un televizor. Modelul ar putea necesita un chip NVIDIA cu un design nou, în condițiile în care actualul Switch integrează un Tegra X1, dezvăluit în 2015, cu puțin timp înainte ca NVIDIA să renunțe la producția de SoC-uri mobile de uz general.

Succesul lui Nintendo Switch constă în portabilitatea acestuia și în librăria de jocuri exclusive, iar odată cu un upgrade semnificativ al graficii și al rezoluției, nu doar japonezii vor avea de câștigat, ci și NVIDIA, cu aportul său adus fabricării chip-ului pentru noua versiune a consolei.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button