GamingRSS PaginaDeMedia

Nightfall, un mod ambițios pentru Dark Souls, are dată de lansare și o prezentare a gameplay-ului

Până la apariția lui Elden Ring, iubitorii jocurilor From Software vor avea parte de o continuare a primului Dark Souls, grație unei echipe de pasionați într-ale modding-ului și ale poveștilor criptice din lumile create de Hidetaka Myiazaki.

Am mai vorbit pe aici despre Nightfall, un mod pentru Dark Souls (versiunea Remastered, după cum menționează informațiile noi) care continuă poveste lăsată în urmă odată ce alegi unul dintre sfârșiturile jocului. Îți începi pelerinajul în același Undead Asylum, dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată, și te trezești într-o aventură labirintică și plină de personaje, inamici și locații noi, alături de mecanici inspirate mai degrabă din Bloodborne.

Dark Souls își consolidează popularitatea datorită lui Nightfall

După cum spuneam, Nightfall va fi compatibil doar cu DS Remastered, din moment ce versiunea originală suferă de prea multe limitări tehnice. Chiar și așa, este un mod complex și ambițios, creat de către o echipă talentată, care vrea să ducă mai departe moștenirea titlurilor SoulsBorne, printr-o poveste (sper eu) bine închegată, care să arate că nu toate modurile de DS vin cu dubioșenii doar de dragul amuzamentului.

Nightfall va fi lansat în această iarnă, pe 21 decembrie, în vreme ce o prezentare a gameplay-ului poate fi deja urmărită pe YouTube:

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button