PC&Consoles

Nexus impreuna cu HyperX ofera premii de 1500 de euro intr-un campionat League of Legends

Astazi se pare ca este plin ochi de anunturi interesante legate de lumea eSports si pasionatii de League of Legends.

Daca mai devreme am anuntat ca Discovery Arena organizeaza un concurs 5V5, se pare ca prietenii nostri de la Nexus impreuna cu HyperX au pus bazele unui turneu in care ofera premii de aproximativ 1500 de euro. Inscrierea de aceasta data este gratuita, comparativ cu Discovery Arena unde te costa ceva gold.

Numarul echipelor este din pacate limitat la 16, asa ca un pic de joc de picioare este necesar pentru a te inscrie impreuna cu echipa ta, criteriul de inscriere fiind extrem de simplu: “primul venit, primul servit”. Asa ca grabiti-va si adunati-va invocatori, fiindca data limita de inscriere este Vineri, 20 Mai la ora 20:00. Formularul de inscriere il gasiti aici.

Bracket-ul va fi facut Live pe stream-ul nexusclubtv in aceeasi zi la ora 22:00 si vom folosi platforma Battlefy se va genera in mod aleatoriu bracket-ul competitiei. Competitia are loc pe serverul EUNE – League of Legends, pe Summoners Rift, iar regulamentul il puteti vizualiza pe pagina evenimentului.

Prima etapa a competitiei va avea loc la Nexus Gamers Pub, in Bucuresti pe bvd. Regina Elisabeta, nr. 37 in data de 22 Mai, Duminica incepand cu ora 10:00. Toate cele 16 echipe se vor infrunta intr-un bracket clasic single elimination Bo1 pana la Semifinale unde meciurile vor fi Bo3. Dupa semifinale se va juca finala mica Bo3 pentru a afla cine va ocupa locurile 3 si 4.

Cele 2 echipe finaliste vor veni Duminica, 29 Mai, la East European Comic Con in Bucuresti la Romexpo, unde vor juca finala pe marea scena League of Legends din ESL Arena, la o ora pe care o vom anunta dupa desfasurarea etapei din Nexus Gamers Pub.

Am anuntat un prize pool de 1.500 Euro, asa ca haideti sa va zicem pentru ce premii va veti lupta:

Locul 1
– 11200 RP + Triumphant Ryze / Player
– 5 x Casti Gaming HyperX Cloud Black
– 1100 RON / Team premiu cash

Locul 2
– 8400 RP / Player
– 5 x Mousepad HyperX Fury M
– 700 RON / Team premiu cash

Locul 3
– 5600 RP / Player
– 450 RON / Team premiu cash

Locul 4
– 2800 RP / Player

Locurile 5-8
– 800 RP / Player

Succes la LAN!

[Nexus]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button