PC&Consoles

Discovery Arena va invita la un LoL 5v5 LAN Party

Discovery Arena invita fanii jocurilor video cu mic cu mare la un super turneu de League of Legends in colaborare cu Shadow Events pe data de 21.05! Alaturi de Societatea Secretă a Iubitorilor de Gamerițe si  Teemo.ro va invita la un turneu Double Elimination 5v5 Bo1 pana in semifinale, Bo3 semifinale si Bo5 Finale, formatul fiind unul traditional.

Pentru a fi validate premiile jucatorilor, echipele sunt rugate sa se inregistreze si pe acest link: http://events.eune.leagueoflegends.com/ro/events/195594, evident urmarind acest regulament. Turneul se va desfasura pe 30 de PC-uri echipate complet pentru o desfasurare cat mai buna, iar pentru cei interesati, se poate veni de acasa cu perifericele personale, asa ca mouse-ul si tastatura nu iti vor lipsi din confruntare. 

Conform organizatorului, doar 16 echipe au voie sa participe, numarul de inscrieri fiind limitat, acestea incepand de pe data de 10.05 pana pe data de 20.05 ora 22:00. Cei interesati vor trebui sa suporte o taxa de 150 de RON de echipa, aceasta urmand sa fie achitata direct la locatie. Primele 4 echipe vor participa la un turneu in cadrul EECC la standul PC Coolers pentru super premii! 

Pasionati de cosplay sunt si ei invitati sa participe la eveniment, existand si un concurs de cosplay in cadrul evenimentului cu premii surpriza pentru participanti. 

[D’Arena LoL 5v5 LAN Party]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button