GamingRSS PaginaDeMedia

New World, MMO-ul produs de Amazon, va fi lansat în august

Poate că unii dintre voi știți că gigantul Amazon se extinde și pe sectorul de gaming. New World se vrea a fi prima creație a departamentului Amazon Game Studios, cu toate că în ultimii ani, studioul a tras destul de tare, fără prea multe progrese.

După câteva remarci mai mult sau mai puțin usturătoare la adresa lipsei experienței într-ale jocurilor a șefului Amazon Game Studios, dezvoltatorii încep, pas cu pas, să pună lucrurile în mișcare. În condițiile în care Jeff Bezos a decis să renunțe la poziția sa de CEO, acesta intenționează să se implice activ și în dezvoltarea lui New World.

Până acum, ne-am lovit de mai multe anunțuri care vizau amânarea jocului, urmând ca blogul oficial să indice faptul că New World nu este mort și că vom avea chiar și un closed beta în iulie, până la lansarea oficială de pe 31 august. Alpha testing-ul va începe în martie, urmând a fi extins și pe serverele europene.

În tot acest timp, Amazon Game Studios a lucrat de zor, adăugând mai multe zone noi și regiuni de explorat. Gameplay-ul și sistemul de questing au fost și ele îmbunătățite, iar ca visuals, New World chiar arată bine. Finnd un MMO destul de pretențios, totuși, nu mă aștept să iasă totul bine din prima, căci experiențele cu alte MMO-uri de tipul Elder Scrolls Online își spun cuvântul.

Există astfel șanse ca New World să meargă brici imediat după lansare, sau să fie dus înapoi pe masa de operație pentru a primi zeci de peticiri în decursul a luni, poate ani, iar abia după aceea să iasă în lume, așa cum trebuie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button