Gaming

Cel mai mare patch de până acum aduce modul New Game Plus în Dying Light 2

Chiar dacă scârțâie pe alocuri și nu oferă acea profunzime a poveștii pe care fanii și-au dorit-o, Dying Light 2 rămâne în continuare o lansare foarte bună la început de 2022. Sequel-ul în care faci parkour ca să nu mori are în față un viitor strălucit, pentru că Techland plănuiește să ofere suport post-launch pentru următorii cinci ani. Asta înseamnă expansion-uri și challenge-uri noi, evenimente și multe alte surprize.

Dying Light 2 este o doză de adrenalină într-o lume cucerită de zombi (review)

Bunăoară, chestii extra au tot sosit, printre care și… uhhh, Vâjthaț în Dying Light 2? Dar cu cu mătura, ci cu barosul. Dubios, dar ok, pentru că trebuie să ne concetrăm asupra așa-numitului Patch 3, de altfel cel mai mare update de până acum. Acesta nu doar că rezolvă foarte multe probleme și bug-uri din single-player și multiplayer, ci introeduce și proaspătul mod New Game Plus, adică un motiv… în plus să te întorci în lumea jocului și să-ți testezi abilitățile de supraviețuire.

Actualizarea va fi lansată până la sfârșitul acestei luni, timp în care Tehcland se pregătește să aducă în fața publicului și primul DLC conta cost. Alături de încă două expansion-uri plătite care duc povestea mai departe. Primul expansion va fi plasat în același timp cu evenimentele poveștii principale, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la o experiență standalone interesantă.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button