GamingRSS PaginaDeMedia

Netflix ar putea găzdui jocuri PlayStation în cadrul propriului serviciu de gaming

Am mai discutat pe aici despre cum gigantul își dorește să vină în întâmpinarea abonaților cu propriul său serviciu de gaming. Am discutat despre posibilul conținut și despre când anume ar urma să fie lansate primele jocuri, iar acum avem parte de niște zvonuri interesante din partea unui utilizator Twitter care-și poartă cu mândrie titlul de data miner.

Cele indicate pe platforma socială se leagă de o posibilă colaborare dintre Netflix și Sony pentru jocuri PlayStation, iar asta este o idee destul de importantă pentru ambele comunități.

Netflix pe gaming + PlayStation = Noul standard?

Imaginile descoperite indică un posibil suport pentru controller-ul DualSense de PS 5, dar cel mai misterios… Mister este logo-ul Netflix alături de o imagine cu Ghost of Tsushima. Este evident că astfel de informații timpurii pot fi doar câteva zvonuri incitante, însă mulți au tendința să creadă că Netflix ar înerca să stabilească un parteneriat cu cei de la Sony pentru a-și popula serviciul cu titluri PlayStation.

O colaboare a unui gigant al streaming-ului (peste 200 de milioane de subscripții active) cu un alt gigant al gaming-ului care se bucură de un număr impresionant de abonați PlayStation Now nu poate fi decât o mișcare avantajoasă, în condițiile în care piața jocurilor video începe să fie acaparată de puterea Microsoft, grație serviciului xCloud.

Răsare însă o dilemă, și anume ce fel de jocuri își vor găsi loc în librăriile Netflix? Vor fi titluri populare exclusive PlayStation, într-un format cloud gaming? Vor fi producții PlayStation destinate exclusiv Netflix? Sună puțin ambiguu, dar asta lasă loc unei plaje imense de posiblități.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button