FilmeRSS PaginaDeMedia

Cel puțin 70 de filme vor fi lansate pe Netflix anul acesta

Netflix păstrează tradiția care ne omoară din plictiseală. În fiecare săptămână, gigantul va aduce filme pe platforma de streaming, iar 2022 este anul în care se pregătesc 70 de filme, dacă nu chiar mai multe. Compania a început deja demersurile și a anunțat planul printr-un teaser care ne arată la ce ne putem aștepta odată ce ne așezăm confortabil, desfacem o bere și dăm click pe Netflix.

Trailerul este plin de secvențe din diferite filme, multe dintre ele producții noi: Knives Out 2, Enola Holmes 2, Slumberland, Pinocchio în viziunea lui Guillermo del Toro, The Gray Man. Însă oferta nu se oprește aici. Netflix va găzdui și producții ambițioase ale unor regizori la fel de ambițioși, dar și filme high-budget de diverse genuri.

Practic, există câte ceva pentru toată lumea, și cred că este o mișcare importantă din partea companiei. Netflix dă semne că vrea să-și scumpească abonamentele în unele regiuni, însă dacă prețurile vor crește, măcar să merite osteneala, nu-i așa? Mai multe filme, divizia de gaming, actualizări aduse interfeței, toate acestea ar putea fi motivele pentru care compania ar vrea să schimbe foaia când vine vorba de costurile abonamentelor.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button