GamingFilme

Netflix dorește să adauge pe platforma sa peste 50 de jocuri în decursul acestui an

Soluția care va atenua căderea liberă a profiturilor?

În ultima vreme, Netflix a lucrat sârguincios cu studiouri respectabile pentru a le oferi abonaților tot felul de jocuri. S-a mers până  spre achiziționarea unora dintre aceste studiouri de către gigantul streaming, iar într-un efort de a-și menține subscriberii, compania începe să bage cărbuni pe sectorul de gaming. Netflix plănuiește astfel să lanseze nu mai puțin de 50 de jocuri până la finele lui 2022, după cum reiese de la The Washington Post.

Momentan, Netflix a pus la dispoziția utilizatorilor o selecție de jocuri ceva mai restrânsă, printre care se numără Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast și Teeter Up. La acestea se va adăuga un proiect ambițios, bazat pe Exploding Kittens, acel card game pe care aproape toată lumea îl are prin casă și care va fi adaptat și într-un serial original Netflix. Acesta este momentul în care putem începe să așteptăm lansarea mai multor jocuri pe post de spin-offs dar și IP-uri noi, asta dacă abonații rămași vor fi dispuși să suporte majorarea prețurilor de pe platformă.

Netflix nu va lucra doar cu echipele sale achiziționate, adică Next Games, Night School Studio și Boss Fight Entertainment, ci va apela și la studiouri third-party pentru următorul val de jocuri. Nu se știe exact când anume vor apărea primele titluri din cele promise, dar nu este exclus să avem parte de un anunț oficial cât de curând.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button