Filme

Exploding Kittens va ajunge pe Netflix sub forma unui serial și al unui joc pentru telefoane

Dacă Exploding Kittens încă face parte din rotația ta de board/card games în serile cu prietenii, Netflix vine cu niște vești bune. Gigantul streaming se va ocupa de lansarea unei versiuni „exclusive” care va ajunge în secțiunea de jocuri pentru telefoane de pe platformă, alături de un serial animat. Este o adaptare destinată publicului adult, iar rolurile de executive producers le vor reveni dezvoltatorilor jocului original, adică Elan Lee și Matthew „The Oatmeal” Inman.

Exploding Kittens îți va exploda telefonul

Alături de aceștia vor lucra veterani precum Mike Judge (ăăăh, heheh, Beavis and Butt-Head), iar printre voice actors se vor număra Lucy Liu (Kill Bill) și Tom Ellis (Lucifer). Povestea noului Exploding Kittens va orbita în jurul unui război, iar pe fundalul acestuia, duo-ul God and Devil se pogoară pe Pământ sub forma unor pisici. Serialul nu va ajunge pe Netflix mai devreme de 2023, dar jocul pentru telefoane va fi lansat luma viitoare, cu două cărți noi și Netflix promite că gameplay-ul va fi în cele din urmă bazat pe serialul omonim.

Compania a ținut morțis să menționeze că asta e prima oară când lansează nu doar un serial, ci și un joc din aceeași franciză, mai mult pentru că Stranger Things nu intră la socoteală, aparent. Și chiar dacă jocul nu a fost construit de la zero, Netflix a indicat că ăsta e doar începutul și că strategia adoptată le va aduce abonaților mult mai multe jocuri și seriale lansate în tandem.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button