GamingPC&Consoles

Urmatorul Need for Speed ar putea fi lansat la începutul lunii decembrie 2022

Au apărut noi zvonuri despre Need for Speed Unbound, următorul joc din franciza de racere arcade. Sursa este Tom Henderson, un personaj care a oferit informații destul de corecte în ultimele luni, iar de această dată ne oferă niște detalii foarte specifice. În primul rând, am aflat că lansarea a fost amânată până pe 2 decembrie 2022 deși inițial ar fi trebuit să ne urcăm la volan pe data de 4 noiembrie. Cât despre platformele pe care va fi disponibil, se pare că jocul vine doar pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series, deci fără urmă de suport pentru vechea generație de console.

Următorul Need for Speed va pune accent puternic pe multiplayer

Acțiunea lui Need for Speed Unbound se va petrece în Lakeshore City, un oraș inspirat de Chicago și va conține multe elemente anime. Vorbim despre efecte animate precum flăcări care ies din cauciucuri, scântei și alte nebunii de genul asta. De partea auditivă s-a ocupat A$AP Rocky, deci m-aștept să nu mai primim playlist-uri pline de reggaetoane ieftine și-n noul joc. Partea de interacțiune cu alți jucători va fi și ea importantă, întrucât vom avea un sistem de meet-up unde te poți întâlni cu alți jucători pentru a va admira bolizii. Meeting vreau.bmw direct, ce să mai?!

Prin intermediul noului titlu, seria revine după un an de pauză. În acest timp, cei de la Criterion au ajutat la dezvoltarea lui Battlefield 2042 și au apucat să se obișnuiască cu noua echipă de la Codemasters. Iar acum, colaborarea dintre cele două studiouri ne va aduce Need for Speed Unbound. Sunt extrem de curios să văd cum arată un NFS creat de două studiouri cu atât de multă experiență în domeniu și sper că va fi gura de aer proaspăt de care avea nevoie seria asta.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button