GamingRSS PaginaDeMedia

Naughty Dog promite mai multe proiecte interesante în curând

După nebunia cu The Last of Us Part 2, Naughty Dog este în continuare mânat de ambiția lui Neil Druckmann de a lansa constant jocuri deosebite. Afirmația este interesantă, întrucât Druckmann ne promite lucruri în plus față de cele două vești mari care au stârnit interesul fanilor.

În primul rând, lumea deja s-a prins că Naughty Dog face angajări pentru un nou titlu single-player, pe lângă faptul că The Last of Us Part 2 va primi un expansion multiplayer standalone. Spre dezamăgirea fanilor, leak-ul a fost imediat eradicat de pe YouTube, așa că nu putem decât să așteptăm cuminți noutățile oficiale.

În al doilea rând, este acel „several” din tweet-ul lui Druckmann, ceea ce face lumea să spere la mai multe producții. Acum, partea interesantă este că directorul și-a exprimat recent dorința de a adapta mai multe francize populare în jocuri video, iar The Punisher și Half Life se află pe listă. Logic ar fi ca tweet-ul acestuia să se refere la aceste adaptări, nu-i așa?

Surprizător, fanii au ales să spere în schimb chiar și la The Last of Us 3, Uncharted 5 și Jak 4, o fosilă a ceea ce s-a vrut a fi un sequel pentru Jak and Daxter. Teoretic, este posibil, dar poveștile primelor două francize par a se fi terminat deja, și nu vorbim de vreun cliffhanger.

Cu cât Naughty Dog ne ține mai mult în suspans, cu atât vor fi lansate mai multe teorii și implicit leak-uri. Tot răul spre bine, 2021 va fi cu siguranță un an foarte bun pentru gaming, atât ca portări pentru PC, sper eu, cât și pentru titluri la care tânjim de multă vreme (*ahem* Battlefield 6 *ahem*).

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button