Știri ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

MSI vinde o placă de bază Z690 care vine la pachet cu răcire și memorie DDR5

Intel a lansat de curând generația a 12-a de procesoare Core, însă fanii care vor să facă trecerea nu prea au cum momentan. Problema este cauzată de lipsa stocurilor de memorie DDR5, iar pentru a ocoli această situație, unii producători încep să facă pachete. MSI MEG Z690 GODLIKE este o placă de bază high-end care vine la pachet cu un cooler AIO și un set de memorie DDR5.

Putem vedea chiar pe fața cutiei specificat faptul că placa de bază este însoțită de două alte produse: un sistem de răcire MEG CORELIQUID S360 și memorie Kingston FURY Beast DDR5. Nu este specificată capacitatea memoriei RAM sau viteza acesteia, însă putem presupune că avem parte de un kit de 32GB la 5200MHz, similar cu cel pe care l-am primit împreună cu platforma de test a lui Intel Core i9-12900K.

Momentan nu se știe dacă placa de baza de la MSI va fi comercializată și separat, însă pachetul este interesant. Asta desigur, dacă prețul va fi corect. Din păcate, zvonurile ne vorbesc despre un scor de circa 1.200$, ceea ce ar fi exagerat de mult chiar și pentru cineva care are bani de 12900K. Dar în lipsă de altceva, s-ar putea să fie un compromis necesar.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button