TelefoaneMORETECH

Motorola X30 Pro este primul smartphone cu o cameră de 200 de megapixeli

După ce recent au lansat Razr 2022, cei de la Motorola au dezvăluit în mod oficial că lucrează la un telefon cu o cameră de 200 de megapixeli, numit Motorola X30 Pro. Acesta are un senzor Samsung HP1, lansat anul trecut, și se folosește de tehnologia de tip pixel-binning ChameleonCell de la Samsung, care face posibilă gruparea de patru sau de șaisprezece pixeli într-un singur pixel mai mare. Aceste două configurații transformă senzorul ISOCELL într-unul de 50 MP cu mărimea pixelilor de 1.28 µm sau într-un senzor de 12.5 MP cu pixeli gigantici, de de 2.56 µm. Pe lângă camera principală, telefonul mai are o cameră ultrawide de 50 MP și o cameră telephoto de 12 MP.

Motorola X30 Pro este dotat cu un procesor Snapdragon 8+ Gen 1, fast charging la 125 W, wireless charging la 50W și un display de 6.7 inch cu un refresh rate de 144Hz. Cei de la Motorola spun că încărcarea prin fir va putea încărca telefonul până la 50% în doar 7 minute și până la 100% în nouăsprezece minute.

Având în vedere caracteristicile de mai sus, este clar că Motorola X30 Pro este un device promițător, și ar putea foarte ușor să se încadreze printre cele mai puternice device-uri lansate anul acesta, dar rămâne de văzut totuși ce se va mai întâmpla până la sfârșitul anului.

Telefonul va fi lansat deocamdată doar în China. Încă nu știm nimic despre lansarea internațională, dar să sperăm că frumusețea asta va ajunge și pe tarla la noi. Pe tarlaua chinezilor, prețul este de 3.699 de yuani (aproximativ 549 de dolari) pentru modelul cu 8 GB de RAM și 128 GB de memorie internă, iar modelul cu 12 GB de RAM și 512 GB de memorie internă va costa 4.499 de yuani (aproximativ 668 de dolari).

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button