Tech&ITȘtiriTelefoane

Următorul Motorola Razr ar putea avea un ecran exterior uriaș

Recent am avut plăcerea să ma joc o săptămână cu Oppo Find N2 Flip, telefonul pliabil cu cel mai mare ecran exterior din câte există. Am lăudat mult utilitatea ecranului mai mare și chiar am sperat că următoarele telefoane din această specie vor adopta o dimensiune mai generoasă și mai practică a ecranului secundar. Ei bine, se pare că rugăciunile mele au fost ascultate.

motorola razr 3

 

Cel mai nou leak sugerează că Motorola Razr 40 Ultra (așa cum s-ar putea numi telefonul) va veni cu un ecran de 3,5 inch care acoperă întregul capac. Pentru puțin context, primul iPhone, împreună cu modelele 3G și 3G S au avut ecrane de 3,5 inch, deci dimensiunea asta nu e tocmai mică. Competiția cea mai apropiată este Oppo Find N2 Flip cu al său ecran secundar de 3,2 inch, și nici nu mai încape în discuție Samsung Galaxy Z Flip 4 care are un panou minuscul prin comparație.

Și cei de la Samsung sunt așteptați să iasă cu un display mai mare pe următorul Flip, dar ăsta e un subiect pentru altă dată. Pe lângă Motorola Razr 40 Ultra, compania ar mai putea scoate și un Motorola Razr 40 Lite, cu un ecran secundar substanțial mai mic. Mai avem ceva de așteptat până când vom afla mai multe detalii, însă. Analiștii prezic că noile telefoane pliabile de la Motorola pot debuta de la 1 iunie.

Trebuie să recunosc că îmi place abordarea asta a producătorilor. A venit vremea să facem ecrane secundare utile, pline de funcții și setări, customizabile și ușor de folosit. Acum, rămâne să vedem și cum vor răspunde cei de la Samsung noului trend din această piață.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button