ȘtiriTech&IT

Motorola Razr 50 Ultra apare în imagini neoficiale. Ce știm despre următorul pliabil flagship

Noul pliabil ar avea 12GB RAM și 512 GB stocare

Motorola se pregătește pentru lansarea modelului Razr 50 Ultra, potrivit informațiilor unui website indian care a descoperit că modelul XT2453-1 a fost certificat de BIS (Bureau of Indian Standards) și EEC (Eurasian Economic Commission). Nu este clar deocamdată dacă XT2453-1 va fi disponibil global sau e o variantă regională, iar în Europa vom avea telefonul cu alt indicativ.

Ce știm despre Razr 50 Ultra

Conform unei imagini publicate de reporterul de tehnologie Sudhanshu Ambhore, designul Razr 50 Ultra nu diferă drastic de predecesorul său, menținând aceeași configurație orizontală a camerei duale (ca doi ochi) și logo-ul Razr. Ecranul secundar mare pe partea superioară a panoului din spate este similar cu modelul anterior și extinde funcționalitatea dispozitivului fără a fi necesară deschiderea acestuia.

Motorola Razr 50 Ultra foto Sudhanshu Ambhore X

Pe partea frontală, Razr 50 Ultra are aceeași ramă subțire și cameră de selfie. Butoanele de volum și de pornit / oprit sunt situate tot pe marginea dreaptă. Până aici aduce cu Razr 40 Ultra, dar la interior par să fie niște diferențe. Adică ar avea 12GB RAM și 512 GB stocare, față de 8GB RAM și 256 GB stocare cât a avut modelul 40 Ultra, care a ajuns anul trecut pe piața locală.

Sigur că și în 2023 au existat variante cu 12GB RAM / 256 GB stocare și 12GB RAM / 512 GB stocare, dar nu le-am văzut în România. Poate au ajuns în SUA sub numele Razr 40+. Noul pliabil ar putea fi disponibil în variantele albastru, oranj și verde.

Motorola Razr 40 Ultra a fost primul pliabil flip care a făcut ecranul exterior cu adevărat folositor și un smartphone peste așteptări la aproape orice capitol, mai puțin bateria de 3800mAh, care e doar decentă. La lansare a costat în jur de 6000 de lei și acum se găsește în magazine pe la 3500 de lei, un preț destul de accesibil, care probabil va mai scădea după lansarea modelului din 2024.

Aștept cu interes lansarea Razr 50 Ultra și nu pot decât să sper la o baterie mai mare sau la un procesor performant, dar mai economic decât Spadragon 8 Gen 1. Oricum, să privim mereu aceste scurgeri de informații cu un dram de îndoială până nu vedem produsul oficial.

 

 

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button