RSS PaginaDeMediaTelefoane

Motorola Edge S pe Snapdragon 870 ar sosi pe 26 ianuarie

Lansările anului 2021 nu opresc doar la Samsung, Huawei și Xiaomi. Motorola Edge S, de pildă, face parte din cele mai recente anunțuri, care (probabil) se va lansa extrem de rapid, în doar câteva zile.

La doar câteva zile după ce a anunțat un succesor pentru Motorola Edge, compania a și confirmat data de lansare pentru Edge S. De ce are un S în loc de un 2, nu am nicio idee.

Până în momentul de față, în afară de data de lansare, se știe doar că Motorola Edge S va rula pe nou chipset Snapdragon 870, compatibil cu 5G. Misterul este însă denumirea smartphone-ului. Unii sunt de părere că Edge S este de fapt o versiune retușată a lui Moto Nio, despre care am tot auzit spre finele anului 2020.

Moto G Nio – Leak-urile indica o camera selfie duala si specificatii interesante

Leak-urile păreau să confirme zvonurile în ceea ce privește aspectul și specificațiile telefonului, dar alții au opinat că Moto Nio nu are nicio legătură cu acest Edge S, cel dintâi fiind bănuit mai degrabă că ar fi o deghizare pentru Motorola Edge Plus 2.

Există, totuși, o diferență-cheie. Smartphone-urile din gama Edge au ecranul curbat, iar imaginile cu Moto Nio prezintă un ecran flat. În cele din urmă, sunt mai multe șanse ca aceste modele să fie distincte, iar Edge S să fie cu totul altceva față de Nio.

Compania nu a catadicsit să vină cu lămuriri sau repere, deci am putea vedea despre ce este vorba cu adevărat în câteva zile. De menționat este faptul că data specificată a fost indicată prin intermediul unei platforme social media din China, deci trebuie să luăm în calcul și posibilitatea ca 26 ianuarie să fie valabilă doar pe teritoriul Chinei.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button