ȘtiriTech&IT

Motorola Edge 50 Ultra apare în imagini neoficiale. Vine cu SD 8s Gen 3 și preț de 999 dolari

Motorola Edge 50 Pro este așteptat pentru data de 3 aprilie, producătorul venind atât cu schimbări la partea aspectului exterior dar și cea de software, Edge 50 Pro primind câteva dintre funcțiile AI regăsite la telefoanele Pixel 8. Cât despre versiunea Edge 50 Ultra, nu este clar dacă Motorola o va include în același eveniment de lansare sau va urma exemplul Xiaomi, dezvăluind modelul Ultra câteva săptămâni mai târziu, după ce interesul pentru modelul Pro va începe să scadă.

Listat pe unele site-uri din China sub denumirea Edge 50 Fusion, Motorola X50 Ultra ar urma să primească Snapdragon 8s Gen 3, cip-ul recent prezentat ca o versiune mai ieftină a lui SD 8 Gen 3.

Potrivit detaliilor obținute pe baza randărilor presupus bazate pe schițe oficiale, Edge 50 Ultra va avea o configurație triple-camera la partea din spate și ecran cu margini curbate, Motorola nedorind să renunțe la identitatea apreciatului Edge 40 Pro. Tot pe surse aflăm și că aranjamentul include o cameră principală de 50MP cu distanță focală 12mm, cameră ultrawide cu lentile de 72mm și cameră periscope cu zoom optic 3X. Cel puțin pentru camera principală, este inclusă stabilizare optică și focalizare laser. Pentru poze pe timp de noapte este inclus și un bliț LED bi-tonal. foto în parteneriat cu Pantone,

Ecranul pOLED cu diagonală 6.7 inch va avea rezoluție 1.5K (FHD+) și rată de refresh la 144 hz.

Interesant de știut, Motorola a dezvoltat noua serie Edge în parteneriat cu Pantone, atât ecranul dar și camerele foto primind distincția Pantone-validated. Pe scurt, asocierea se referă la Pantone Matching System – un standard de reproducere a culorilor folosit ca referință de artiști, producători și imprimante pentru a selecta, specifica și potrivi culorile. Altfel spus, pozele realizate cu camerele lui Edge 50 Pro ar trebui să arate la fel de bine și pe ecranul telefonului dar și în versiunea printată, cu condiția ca echipamentele folosite să respecte specificațiile Pantone.

Așteptat în versiuni de culoare light beige, black și Peach Fuzz, Motorola Edge 50 Ultra ar urma să debuteze în piețele globale cu prețul de 999 dolari, valabil pentru echiparea de bază. Versiunea black pare să aibă finisaj din piele vegan, în timp ce ediția beige se prezintă cu o textură asemănătoare lemnului.

Aurelian Mihai

Îmi place să fiu la curent cu ultimele inovații și gadgeturi high-tech. Când nu scriu articole pentru Zona IT, îmi ocup timpul cu seriale SF, documentare sau periind internetul după tot felul de știri sau informații care-mi captează atenția. În week-end mă găsești cu bicicleta în parc sau colindând prin țară cu familia.

Articole asemanatoare

Back to top button