ȘtiriTech&IT

Motorola Edge 50 Fusion, ilustrat cu imagini neoficiale

Știm deja că Motorola va lansa Edge 50 Pro, pe 3 aprilie 2024. Edge 50 Fusion ar trebui să fie alternativa mai puțin costisitoare, care păstrează designul atrăgător dar schimbă puțin lucrurile la partea de specificații.

Motorola Edge 50 Fusion este așteptat inițial pentru piața din India, rămânând de văzut dacă va ajunge și în alte regiuni. Deocamdată putem spune că smartphone-ul încă nelansat este un fel de FE de la Samsung, dar livrat de Motorola și lansat fără un lung timp de așteptare.

Potrivit informațiilor încă neconfirmate oficial, Motorola Edge 50 Fusion avea un afișaj pOLED curbat de 6,7 inch și o configurație realizată în jurul chipset-ului Snapdragon 6 Gen 1. Altfel spus, nu nu ar trebui să ai mari așteptări la partea de performanță, dar dacă prețul este „corect” atunci.. de ce nu.

Edge 30 Fusion a apărut în catalogul Geekbench cu SD 6 Gen 1, obținând un scor de 913 în testul single-core și 2629 în cel multi-core. Motorola include, de asemenea, 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare, în linie cu alte telefoane Motorola din gama de medie.

Configurația foto este realizată în jurul unei camere principale de 50MP cu OIS și o cameră ultrawide de 13MP. La partea din față găsim o cameră de 32 MP, aplicată prin perforarea ecranului.

Pe lista neoficială cu specificații mai intră un acumulator de 5000 mAh cu încărcare de 68 W prin USB-C.

Telefonul vine într-o carcasă cu certificare IP68 pentru protecție la apă și praf, respectiv sticlă Gorilla Glass 5 pentru protejarea ecranului împotriva zgârieturilor și lovituri accidentale.

Motorola Edge 50 Fusion ar urma să fie oferit în trei versiuni de culoare: Balad Blue, Peacock Pink și Tidal Teal. Opțiunea Balad Blue are spatele din piele vegană, însă toate trei finisaj texturat la partea din spate. Prețul de pornire ar urma să fie 300 USD în echiparea de bază. Dacă telefonul va fi lansat și în piața europeană, în această sumă se vor adăuga și taxele de importuri plus alte adaosuri stabilite din considerente de marketing.

Aurelian Mihai

Îmi place să fiu la curent cu ultimele inovații și gadgeturi high-tech. Când nu scriu articole pentru Zona IT, îmi ocup timpul cu seriale SF, documentare sau periind internetul după tot felul de știri sau informații care-mi captează atenția. În week-end mă găsești cu bicicleta în parc sau colindând prin țară cu familia.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button