TelefoaneȘtiriTech&IT

Motorola a confirmat data de lansare a noului Razr

Nu mai avem mult de așteptat până când vom face cunoștință cu următorul telefon pliabil de la Motorola. Bine, următoarele două telefoane pliabile de la Motorola ar fi o formulare mai corectă, deoarece compania este așteptată să scoată pe piață un model mai ieftin și unul mai premium.

Da, ai văzut bine. 1 iunie este data la care Motorola vor ține un eveniment special de lansare pentru astea două telefoane. Până și în scurtul teaser pe care compania l-a publicat pe Twitter se pot observa două pliabile, chiar la începutul clipului. Asta confirmă faptul că vom vedea două versiuni, una mai ieftină și una mai scumpă, dar cu mai multe funcții.

Conform 9to5Google, modelul mai scump (denumit pesemne Motorola Razr 40 Ultra) va avea un ecran exterior imens, cel mai mare de pe un telefon pliabil, va veni echipat cu un Snapdragon 8+ Gen 1 care, deși o idee mai vechi, este un chipset cât se poate de potent și va fi disponibil într-o sumedenie de culori țipătoare.

La polul celălalt, Motorola Razr 40 simplu va avea un ecran secundar mai mic prin comparație. În continuare, analiștii se așteaptă ca display-ul exterior să fie mai mare decât ce am văzut pe ultimul Razr, dar asta rămâne de văzut. În rest, același Snapdragon 8+ Gen 1 va bate în interiorul acestei variante, deci nu ar trebui să existe probleme legate de performanță.

În afară de data exactă, Motorola nu au dezvăluit mai multe detalii. Nu știm nimic despre locația în care va avea loc evenimentul de lansare (cu siguranță va fi transmis live pe internet), iar prețul telefoanelor împreună cu cine știe ce alte funcții și îmbunătățiri au fost implementate de Motorola rămân un mister. Dacă te interesează subiectul, ține un ochi aici pe site pentru un material amplu atunci când telefoanele se lansează.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button