ȘtiriTech&IT

Motorola a anunțat moto g stylus 5G (2024)

Este un midrange care are tot ce-i trebuie, un telefon bun pentru lucru și distracție

Motorola a anunțat moto g stylus 5G – 2024, al patrulea model din seria sa de smartphone-uri cu stylus, despre care spune că vine cu un design nou și cu îmbunătățiri ale ”stiloului integrat”, pentru productivitatea și creativitatea utilizatorilor. Telefonul va fi disponibil în SUA și Canada, la un preț de 400 de dolari / 500 de dolari canadieni, din 30 mai.

Caracteristici moto g stylus 5G

moto g stylus 5G are un design în linie cu modelele lansate deja de Motorola în 2024, cu modulul camerei foto ieșind ușor în relief și finisaj din piele vegană. Stylus-ul are zonă de contact mai mare, latență redusă și a fost simplificat modul în care iei notițe. De asemenea, utilizatorii pot alege ce aplicație se deschide automat când scot stylus-ul.

Smartphone-ul este echipat cu un display pOLED de 6.7 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, ajustabilă automat în funcție de conținutul afișat. Dispozitivul suportă DCI-P3, afișează culori cu o adâncime de 10 biți și vine cu difuzoare stereo și suport Dolby Atmos. Ecranul e protejat cu Corning Gorilla Glass 3 și telefonul este rezistent la stropi de apă, conform standardului IP52. Este unul dintre puținele telefoane care păstrează un headphone jack de 3.5mm.

moto g stylus 5G dispune de un senzor principal de 50MP cu tehnologie Ultra Pixel și stabilizare optică a imaginii. Are și o camera ultrawide de 13MP cu Macro Vision, iar camera de selfie este de 32MP.

La interior, telefonul vine cu același procesor de anul trecut, Snapdragon 6 Gen 1, dar cu mai mult RAM de data aceasta – 8 GB (+ RAM Boost), comparativ cu 6 GB. Stocarea este de 256GB și poate fi extinsă cu card microSD.

moto g stylus 5G 2024

Telefonul are o baterie de 5000mAh, care suportă încărcare rapidă TurboPower de 30W și în premieră încărcare wireless la 15W.

Privit în ansamblu este un midrange care are tot ce-i trebuie, un telefon bun pentru lucru și distracție. Poate doar procesorul lansat în 2022 să nu se ridice la înălțimea așteptărilor, dar asta rămâne de văzut. Mi-ar plăcea să ajungă și în Europa, dar nu avem deocamdată informații în acest sens.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button