GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Mortal Kombat 11 are un mod first-person de la cineva cu mult timp liber

Chiar și cu grafica performantă și cu fluiditatea animațiilor, Mortal Kombat 11 se bazează pe stilul arcade-urilor pur-sânge, într-o combinație 2.5D foarte satisfăcătoare.

Comunitatea de modderi s-a decis totuși să reîmprospăteze puțin ceea ce face un fighting game…Uh…Un fighting game. Prim urmare, un individ a lansat un mod first-person pentru Mortal Kombat 11. Vrei să intri în pielea personajului tău preferat, fie el canonic sau furat din pop culture, și să vezi cum îți trece toată viața prin fața ochilor cu doar câteva secunde înainte să auzi „finish him” din neant? Be my guest, ce să zic.

Modul ăsta, creat de Ermaccer, te lasă să alegi dintre perspectiva third-person și first-person, în timp ce aduce niște schimbări interesante și perspectivei arenelor unde intri tu și alt fraier ca să vă frigeți pumni și picioare.
Să fiu sincer, nu știu dacă modul ăsta pentru Mortal Kombat 11 va fi foarte popular, mai ales în scena online, unde riști să îți iei un șpiț în fund și ban (semi)permanent.

Dar, cine știe, poate va fi o idee amuzantă pe care să o pui în practică atunci când ai chef să îți încerci reflexele și percepția după șapte beri talpă sau ceva buruiana dracului.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button