GamingRSS PaginaDeMedia

Mortal Kombat 11 vine cu noi personaje si suport pentru consolele next-gen

In pas cu toamna si ploile reci, NetherRealm Studios promit un update de zile mari pentru Mortal Kombat 11, care va sosi in noiembrie. De aceea, compania anunta viitorul update, intitulat Mortal Kombat 11 Ultimate, destinat consolelor next-gen.

Cu aceasta ocazie, isi vor face aparitia doua personaje cunoscute si indragite (Mileena si Rain), alaturi de un invitat special (Rambo). Rambo a fost anuntat recent, acum cateva zile, aducand un plus de „pop-culture” listei de luptatori, impreuna cu un trailer.

Pentru fanii old school, Rain face ochi la vreo noua ani dupa ultima sa aparitie, in DLC-ul pentru Mortal Kombat-ul din 2011, bineinteles, cu un trailer proaspat. Pe 17 noiembrie, Mortal Kombat 11 Ultimate se lanseaza pe PlayStation 5 si pe Xbox X. Acesta contine expansion-ul Aftermath si ambele Kombat Packs. Cei care au jocul pe PS4 sau Xbox One primesc upgrade gratuit pentru urmatoarea generatie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button