GamingPC&Consoles

Mod-ul ăsta transformă CS:GO-ul într-un joc cu carturi

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta o combinație dintre CS:GO și Rocket League? Normal că nu, dar doi băieți random (care chiar așa se numesc, „Two Random Dudes”) au făcut un mod prin care poți juca meciuri de tip capture the flag cu carturi.

Numele celor doi modderi autointitulați „Two Random Dudes” sunt Dieter Stassen și Luke Millanta, iar acesta din urmă descrie modul astfel:

În locul soldaților/oamenilor, jucătorii vor lua forma unui cart cu lansator de rachete. Pornind de la asta, fiecare echipă se luptă pentru a captura steagul celeilalte echipe și pentru a-l aduce în propria bază. De fiecare dată când cineva face asta, se înscrie un punct. Echipa care are cele mai multe puncte la sfârșitul meciului câștigă. De-a lungul hărții sunt disponibile speed boostere, muniție (rachete), teleportere și health kit-uri.

Luke Millanta – Two Random Dudes

Pe lângă lansatorul de rachete, fiecare jucător are la dispoziție o abilitate de tip „slam attack” care este folosită prin apăsarea butonului de săritură atunci când se află în aer. Această abilitate trebuie folosită de fiecare dată când un jucător fură un steag, dar și atunci când acesta vrea să înscrie un punct în propria bază.

Acest mod este disponibil pe Workshop-ul din Steam, împreună cu alte ciudățenii cum ar fi un mod inspirat din Squid Game sau unul inspirat din Fall Guys. Până și Grove Street-ul din San Andreas se află aici, iar uitându-mă în spate la aceste lucruri, parcă un mod cu mașinuțe care trag cu rachete nu mai sună chiar atât de neobișnuit.

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button