GamingRSS PaginaDeMedia

Nu poți juca Cyberpunk 2077 sau nu vrei să aștepți după System Shock Remake? Încearcă acest mod Half-Life 2

Cyberpunk 2077 este în continuare bântuit de bug-uri, iar System Shock Remake ar trebui să apară abia la vară, deci ce alte opțiuni ai mai avea, dacă vrei să experimentezi genul acesta de setting? Păi, iată, un mod Half-Life 2 care calcă pe urmele unui proiect ambițios, pe nume NeoTokyo, la rândul său un mod standalone. NeoTokyo a intrat în moarte clinică pe undeva prin 2014, iar dezvoltatorii s-au orientat către alte proiecte, precum lucrul la filmul live-action Ghost in the Shell și crearea soundtrack-ului pentru Deus Ex.

Universul cyberpunk imaginat de NeoTokyo este sursa de inspirație pentru noul mod Half-Life 2 creat de gruparea indie SerygalaCaffeine. Acesta se numește (surprinzător!) NEOTOKYO° Kshatriya, unde cel de-al doilea termen este o trimitere către Universes of Kshatriya, creația anterioară a unuia dintre modder-i, lansată în 2016 și dezvoltată în GameGuru.

Un mod Half-Life 2 bine realizat pentru un motor grafic ieșit la pensie

Noul mod Half-Life 2 este standalone și combină tot ceea ce au mai bun respectivele creații. Și vine chiar și cu o poveste specifică genului. Tu ești omul binecuvântat cu implanturi cibernetice într-un viitor distopic și trebuie să pui osul la treabă pentru elucidarea misterului din spatele unei conspirații la care, evident, participă carteluri și corporații malefice.

Prima încarnare a acestui nou crossover este un demo cu 3 nivele, primul destul de linear, celelalte surprinzător de open-world, invitându-te să treci prin ele folosindu-te de ce strategii dorește sufletul tău. Iar pentru un titlu cumva ieșit la pensie cum este Half-Life 2, varianta aceasta de Source Engine face o treabă impresionantă în redarea amalgamului de neon, beton murdar și clădiri intimidante.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button