GamingPC&Consoles

Mai este Cyberpunk 2077 relevant la mai bine de trei luni de la lansare?

Cyberpunk 2077 a fost, fără doar și poate, cel mai interesant joc lansat în 2020. Fie că vi-l amintiți pentru promisiunile imense, controversele post-lansare sau pentru faptul că a fost un joc bun, cu siguranță ați auzit sau discutat despre el. Dar la mai bine de trei luni de la lansare, oare mai contează faptul că jocul va primi patch-ul cu numărul 1.2?

Pare că a trecut o eternitate de când am fost amăgiți cu actualizarea 1.2, iar lansarea acesteia a fost amânată din cauza unui atac cibernetic. Însă așteptarea a luat sfârșit și Cyberpunk 2077 va primi încă un update în curând. Și dacă tot vorbim despre el, haideți să vedem ce aduce nou și ce probleme mai repară.

Cyberpunk 2077 – Actualizarea 1.2

  • Atunci când este căutat de poliție, jucătorul nu va mai fi surprins de NPC-uri care apar în spatele său de nicăieri. De acum va dura ceva mai mult până când forțele de ordine vor ajunge la locul unei infracțiuni și în plus, vor exista și drone care vor survola zona.
  • Mulți jucători, în special pe PC, au raportat probleme cu modul de control al mașinilor din Cyberpunk 2077. De acum veți putea găsi în meniu o setare numită „Steering Sensitivity” care va permite să schimbați intensitatea curbelor, fără a afecta raza până la care un vehicul poate lua un viraj. În plus, cei care aveau probleme la condus din cauza framerate-ului scăzut, vor avea parte de o experiență mai bună.
  • A mai fost reparată încă o problemă legată de vehicule. Acestea rămâneau blocate câteodată, fără posibilitatea de a fi deblocate de jucător. Dezvoltatorii au introdus o funcție de deblocare care se activează atunci când jucătorul accelerează, dar mașina nu înaintează în nicio direcție.
  • În meniul de control va exista opțiunea de a dezactiva funcția de „Dodge on Double Tap„. Aceasta era activată din greșeală de jucători și a dus la multe probleme. De acum, abilitatea de dodge va fi activată prin apăsarea dublă a tastei de crouch.

Momentan, acestea sunt toate schimbările pe care actualizarea 1.2 le aduce în Cyberpunk 2077, mai multe probleme urmând să fie adresate în versiuni viitoare. Pentru a putea vedea postarea oficială, accesați link-ul acesta care vă conduce pe site-ul jocului.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button