Tech&IT

Mio anunță reduceri de Black Friday la toată gama de camere auto de bord

Ah, Black Friday. Ziua în care, din cauza hype-ului care se creează în jurul acestei „sărbători”, toată lumea își cumpără câte ceva, sau măcar caută să-și cumpere ceva. Trebuie să recunosc că și eu mă număr printre cei care și-au mai cumpărat lucruri de care nu aveau neapărată nevoie, doar pentru că au prins o ofertă bună de Black Friday.

Dar, dacă ai o mașină, nu ar fi o idee rea să consideri să-ți iei o cameră de bord. Pe lângă beneficiul evident legat de siguranța în trafic și oportunitatea să devii star pe social media cu un clip din trafic, dispozitivele Mio mai au și avantajul că au alerte pentru camerele fixe de viteză și pentru zonele unde ai o medie de viteză obligatorie (care deși nu sunt încă implementate în România, sunt prezente peste tot în Europa).

Printre cele mai importante funcții ale camerelor de bord Mio se numără:

  • Diferite rezoluții de filmare (de la Full HD la 4K)
  • Wi-Fi/Bluetooth de mare viteză integrate
  • Alertă pentru camere de radar fixe (pentru majoritatea țărilor din Europa)
  • Mod parcare pasiv/smart (în funcție de model)
  • Monitorizare GPS
  • Senzori de șoc/mișcare

Mio MiVue 886 este printre camerele aflate în promoție

Ca să îți faci și o idee despre ce fel de produse vorbim, hai să-ți prezint un model high-end al Mio, mai exact MiVue 886. Această cameră de bord poate să înregistreze în rezoluție 4K, are HDR și multe moduri diferite de înregistrare cu care te poți asigura că aparatul filmează atunci când trebuie și cum trebuie.

În primul rând, ai un mod care activează camera atunci când dispozitivul detectează că mașina ta a fost lovită în parcare. Practic, Mio MiVue 886 stă într-un soi de stand-by 48 de ore după ce ai oprit mașina, timp în care senzorul giroscop din interiorul carcasei este atent la orice mișcare. În momentul în care a detectat un impact, camera începe să înregistreze.

Dar asta nu ar însemna mai nimic dacă, pe înregistrare, nu s-ar vedea bine numărul de înmatriculare al mașinii care te-a lovit, iar modul de 60 de cadre pe secundă se ocupă fix de treaba asta. Practic, atunci când vei pune pauză pentru a citi numărul de înmatriculare sau orice alt detaliu scris, vei vedea un cadru mult mai curat și mai clar față de o înregistrare făcută la 30 de cadre pe secundă.

Reducerile de Black Friday de la Mio pot fi găsite la Altex, eMAG.ro, evoMAG.ro, F64.ro, Flanco, Media Galaxy, Selgros ș. a., pentru un număr de aproximativ 25 de modele, însumând un stoc total disponibil de peste 4.000 de produse cu reduceri între 12% și 37% în funcție de model si magazin. Pentru magazinele Altex, evoMAG, Flanco și Media Galaxy, reducerile sunt disponibile în toată luna noiembrie, în timp ce eMAG și F64 vor avea oferte doar în data de 11 noiembrie.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button