GamingRSS PaginaDeMedia

Cum să-ți arzi PC-ul cu un texture pack de Minecraft foarte realist?

Texture pack-urile pentru Minecraft au fost și vor rămâne una din cele mai tari invenții ale umanității, iar cu o comunitate atât de numeroasă și de talentată, nu există ideea aceea de a duce lipsă de conținut. Da, știm de acele povești cu Minecraft cu RTX pornit, care, după mine, este doar un Dying Light mai ușurel, dar v-ați întrebat vreodată cât de realist poți face jocul să arate?

Bine, nu vă imaginați că este ceva super impunător, dar acest texture pack aduce în lubea cubică din Minecraft vegetație ireal de… Realist. Rezultatul este atât de captivant și de fidel, încât până și PC-ului tău o să-i miroasă a ars.

Opera îi aparține lui NicoRTX, care și-a postat proiectul pe subreddit-ul aferent. Texture pack-ul este incredibil de arătos, mai ales în contrast cu blocurile din lumea jocului, în cazul de față, cu un bloc de piatră ce se odihnește pe iarbă. NicoRTX a încărcat pack-ul și pe Planet Minecraft, alături de descrierea „iarbă extrem de realistă îmi aruncă PC-ul în aer”.

Minecraft texture pack

Mai nou, grafica din Minecraft o bate pe cea din viața reală

La recomandările redditorilor, experiența optimă cu acest texture pack se obține dacă activezi și Optifine, alături de shadere. Acestea din urmă contribuie masiv la imersiunea grafică, în sensul că, dacă te uiți cu atenție, firele de iarbă refăcute chiar se leagănă în bătaia vântului. Există și o versiune pentru sistemele low-end, dar care tot forțează binișor configurațiile respective.

Pe reddit, comentariile sunt de aur, unii utilizatori urmărind în glumă posibilul moment în care procesoarele și plăcile lor video vor începe să se transforme în plasmă, la fel cum, pentru unii, imaginile postate pe platformă sunt atât de HD încât nici nu se pot încărca.

Minecraft texture pack

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button