PC&ConsolesGaming

Minecraft este disponibil acum pe Chromebook-uri!

Cel mai bine vândut joc din toate timpurile, Minecraft: Bedrock Edition, tocmai a făcut o intrare triumfală pe Chromebook-uri. Exact așa! Google a dat vestea bună ieri, după o versiune de early access lansată în martie. Această lansare oficială înseamnă că ai încă o platformă pentru a-ți lăsa creativitatea să zboare. Iată partea cea mai bună – poți juca cu prietenii tăi, indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc, datorită funcționalității de crossplay incluse.

Minecraft este pregătit și te așteaptă pe Play Store pentru ChromeOS. Pentru doar $19.99, primești un pachet care include și versiunea Android. Dacă te bucuri deja de Minecraft pe Android-ul tău, atunci poți face upgrade la versiunea Chromebook pentru numai $13. Jocul va rula fără probleme pe orice Chromebook lansat în ultimii trei ani, asigură Google. Poți verifica detaliile pe site-ul de suport Minecraft.

Acum, să trecem la partea interesantă – ultimul update Trails and Tales, lansat de asemenea miercuri, aduce o mulțime de noi caracteristici. Imaginează-ți că te plimbi prin biome-ul cu cireși sau că te dai cu cămila. Mă bucur să văd cum Minecraft continuă să fie actualizat și îmbunătățit constant.

Ei bine, cel mai bine vândut joc din lume urmează să se vândă și mai bine, grație lansării ăsteia pe o platformă nouă. Și asta m-a făcut să mă întreb: mai există vreo platformă din ziua de azi care să nu aibă acest joc disponibil? La prima strigare, răspunsul e negativ. Cu toate astea, mă aștept ca cei de la Microsoft să porteze Minecraft și pe frigidere smart, că merge o bătălie cu un creeper atunci când iți iei laptele pentru cafea.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button