Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Microsoft relanseaza update-ul de octombrie pentru Windows 10

/
/
/
img

Versiunea 1809 a Windows 10 a fost relansata de Microsoft la mai bine de o luna dupa ce dezvoltatorul a retras update-ul de octombrie de pe piata.

Relansarea ultimului pachet de actualizare pentru Windows 10 a avut loc ieri, alaturi de Windows Server 2019 si Windows Server, versiunea 1809. Pe pagina oficiala de update-uri a sistemului de operare, Microsoft sfatuieste utilizatorii sa astepte ca actualizarea sa le fie oferita automat pe dispozitivul pe care il folosesc.

John Cable, directorul de management al programului a anuntat de asemenea relansarea ultimei versiuni intr-un blog, in vreme ce vicepresedintele Windows, Michael Fortin, a scris un articol prin care ii asigura pe utilizatori ca dezvoltatorul va face toate demersurile pentru a asigura si pe viitor calitatea produsului sau.

Actualizarea Windows 10 octombrie a fost retrasa de pe piata din cauza mai multor probleme. Unii utilizatori descopereau ca fisierele lor au fost sterse, au existat o serie de buguri si probleme cu driverii, iar zilele trecute va povesteam despre erorile cauzate de extragerea arhivelor .zip in File Explorer. Retragerea versiunii 1809 a insemnat si faptul ca unele sisteme cu procesoare Snapdragon 850 si procesoare Intel Core de generatia a noua nu au fost suportate oficial, desi Microsoft a schimbat acest lucru pentru Snapdragon 850 pe fisa tehnica Windows 10.

Actualizarea din octombrie a fost o surpriza prin faptul ca Microsoft nu a testat-o ​​inainte de lansare prin programul Windows Insider, unde astfel de builduri sunt puse la incercare de utilizatori. Cum probleme s-au tinut lant mai bine de o luna, unii analisti le solicita celor de la Microsoft sa schimbe modul in care dezvolta Windows 10, sustinand ca poate mai putine actualizari anuale ar fi o solutie pentru un mai bun control al calitatii.

Functiile noi din Windows 10 1809 includ aplicatia Telefonul Tau, imbunatatiri de securitate si actualizari pentru proiectiile wireless.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar