Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Microsoft oferă un mic update cu privire la perioadele de lansare ale versiunilor de Windows 11

Windows 11 continuă să-și facă simțită prezența în rândul curioșilor, iar noua variantă a celui mai popular sistem de operare se pregătește să devină adevăratul standard. Am urmărit evenimentul de lansare și ne-am aruncat scrisul despre Windows 11 aici, reușind să discutăm despre noile funcții, despre interfața refăcută și în general despre micile artificii aprinse de această versiune.

Partea cea mai importantă este legată de upgrade-ul în sine, care înseamnă o trecere gratuită de la Windows 10 la Windows 11, o veste îmbucurătoare. Această trecere se va întâmpla mai curând decât am crede, dar există și o mențiune care trebuie luată în considerare.

Windows 11 este pe drum, dar mai trebuie să așteptăm puțin

Este vorba despre perioadele de lansare ale celor două versiuni de Windows 11: cea în varianta upgrade, prin intermediul Windows Update și cea standalone. Pe Twitter, Microsoft ne spune cum vor decurge lucrurile în ambele cazuri.

Varianta standalone este pe cale de a fi lansată în decursul acestui an (pe undeva prin octombrie). La capătul opus, cei care doresc să facă trecerea de la Windows 10 aflat în uz la 11 în regim upgrade (via Windows Update) vor fi nevoiți să mai aștepte, întrucât actualizarea va putea fi efectuată începând cu prima jumătate a lui 2022.

Într-un fel, ne putem gândi la Windows 11 ca la un update major pentru 10, dar rebotezat și cu un facelift simțitor. În acest moment, cu toții sperăm ca această gură de aer proaspăt să nu vină și cu bug-uri supărătoare, care au tot continuat să-și facă loc prin cotloanele actualizărilor aduse de două ori pe an pentru Win10.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button