MORE

Microsoft HoloLens au trecut de stadiul de produs dedicat dezvoltatorilor

Până de curând, Microsoft HoloLens a reprezentat o idee faină – un mediu de realitate augmentată – dar pentru a obține produsul, era necesar să aplici în baza unei licențe de dezvoltator.

Microsoft a anunțat extinderea disponibilității HoloLens dincolo de dezvoltatori și o mână de parteneri de afaceri selectați, începând cu 2 august. Din nefericire, prețul a rămas prohibitiv pentru consumatori, cei 3000$ ceruți pentru o pereche limitând deocamdată sfera de clienți în domeniul de business.

Societățile comerciale interesate să cumpere dispozitive HoloLens pentru uz intern și de dezvoltare au acum posibilitatea de a cumpăra până la cinci dispozitive. De asemenea, pot achiziționa HoloLens Commercial Suite, care include hardware-ul HoloLens Development Edition, plus o garanție de un an și „caracteristici pentru securitatea și gestionarea dispozitivului în mediul Enterprise”, potrivit oficialilor companiei.

Caracteristicile suitei includ:

  • Modul chioșc;
  • Mobile Device Management – cu suport pentru soluții precum Microsoft Intune;
  • Suport pentru Windows Update for Business;
  • Criptarea datelor BitLocker;
  • Windows Store for Business – Posibilitatea de a crea un „magazin” privat ce conține doar aplicațiile companiei specifice pentru HoloLens.

CEO-ul Microsoft Satya Nadella a spus în mod repetat că Microsoft plănuiesc a face HoloLens disponibil pentru utilizarea în mediul de afaceri înainte de a deveni disponibil pentru consumatori și gameri. Microsoft nu au dat încă o estimare pentru când compania intenționează să înceapă vânzarea HoloLens către consumatori.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button