MORE

Microsoft HoloLens au trecut de stadiul de produs dedicat dezvoltatorilor

Până de curând, Microsoft HoloLens a reprezentat o idee faină – un mediu de realitate augmentată – dar pentru a obține produsul, era necesar să aplici în baza unei licențe de dezvoltator.

Microsoft a anunțat extinderea disponibilității HoloLens dincolo de dezvoltatori și o mână de parteneri de afaceri selectați, începând cu 2 august. Din nefericire, prețul a rămas prohibitiv pentru consumatori, cei 3000$ ceruți pentru o pereche limitând deocamdată sfera de clienți în domeniul de business.

Societățile comerciale interesate să cumpere dispozitive HoloLens pentru uz intern și de dezvoltare au acum posibilitatea de a cumpăra până la cinci dispozitive. De asemenea, pot achiziționa HoloLens Commercial Suite, care include hardware-ul HoloLens Development Edition, plus o garanție de un an și „caracteristici pentru securitatea și gestionarea dispozitivului în mediul Enterprise”, potrivit oficialilor companiei.

Caracteristicile suitei includ:

  • Modul chioșc;
  • Mobile Device Management – cu suport pentru soluții precum Microsoft Intune;
  • Suport pentru Windows Update for Business;
  • Criptarea datelor BitLocker;
  • Windows Store for Business – Posibilitatea de a crea un „magazin” privat ce conține doar aplicațiile companiei specifice pentru HoloLens.

CEO-ul Microsoft Satya Nadella a spus în mod repetat că Microsoft plănuiesc a face HoloLens disponibil pentru utilizarea în mediul de afaceri înainte de a deveni disponibil pentru consumatori și gameri. Microsoft nu au dat încă o estimare pentru când compania intenționează să înceapă vânzarea HoloLens către consumatori.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button