Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Microsoft extinde suportul pentru Skype 7 pentru că Skype 8 nu prinde la public

/
/
/

Luna trecută, Microsoft a lansat o actualizare majoră pentru Skype, care a adus caracteristici precum apeluri video HD gratuite, înregistrarea apelurilor și multe altele. În timp ce actualizarea a fost menită să înlocuiască varianta 7.0, care este acum cunoscută sub numele de Skype Classic, Microsoft spune că va extinde suportul pentru 7.0.

Microsoft a făcut anunțul prin intermediul forumului său de suport. Compania a intenționat inițial ca varianta 8.0 să-și înlocuiască predecesorul complet, sprijinul pentru 7.0 încheindu-se pe 1 septembrie.

Recent însă, Microsoft a dezvăluit că va extinde suportul pentru versiunea 7.0 pe un termen nelimitat, datorită feedback-ului de la utilizatori:

Pe baza feedback-ului de la clienți, extindem suportul pentru Skype 7 (Skype classic) încă ceva timp. Clienții noștri pot continua să utilizeze Skype classic până atunci.

Vă mulțumim pentru toate comentariile voastre – ascultăm. Lucrăm să aducem toate caracteristicile pe care le-ați cerut în Skype 8.

În timp ce Microsoft nu a dezvăluit cât timp va mai fi suportat versiunea veche a aplicației, această decizie vine ca o veste bună totuși pentru utilizatorii care nu s-au adaptat bine la noua variantă. De la lansarea sa, aceasta a fost criticată pentru că nu are multe caracteristici ale predecesorului său – iar utilizatorii nu au ezitat să își facă vocea auzită, lovind Microsoft prin forumurile sale de suport.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar