CommunityMOREȘtiri ITTECH

Microsoft extinde suportul pentru Skype 7 pentru că Skype 8 nu prinde la public

Luna trecută, Microsoft a lansat o actualizare majoră pentru Skype, care a adus caracteristici precum apeluri video HD gratuite, înregistrarea apelurilor și multe altele. În timp ce actualizarea a fost menită să înlocuiască varianta 7.0, care este acum cunoscută sub numele de Skype Classic, Microsoft spune că va extinde suportul pentru 7.0.

Microsoft a făcut anunțul prin intermediul forumului său de suport. Compania a intenționat inițial ca varianta 8.0 să-și înlocuiască predecesorul complet, sprijinul pentru 7.0 încheindu-se pe 1 septembrie.

Recent însă, Microsoft a dezvăluit că va extinde suportul pentru versiunea 7.0 pe un termen nelimitat, datorită feedback-ului de la utilizatori:

Pe baza feedback-ului de la clienți, extindem suportul pentru Skype 7 (Skype classic) încă ceva timp. Clienții noștri pot continua să utilizeze Skype classic până atunci.

Vă mulțumim pentru toate comentariile voastre – ascultăm. Lucrăm să aducem toate caracteristicile pe care le-ați cerut în Skype 8.

În timp ce Microsoft nu a dezvăluit cât timp va mai fi suportat versiunea veche a aplicației, această decizie vine ca o veste bună totuși pentru utilizatorii care nu s-au adaptat bine la noua variantă. De la lansarea sa, aceasta a fost criticată pentru că nu are multe caracteristici ale predecesorului său – iar utilizatorii nu au ezitat să își facă vocea auzită, lovind Microsoft prin forumurile sale de suport.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button