GamingRSS PaginaDeMedia

Microsoft ar putea anunța o nouă achiziție la E3 2021

După ce Bethesda a ajuns în mâinile celor de la Microsoft, gigantul se pregătește să anunțe încă o achiziție proaspătă în cadrul E3 2021, dacă este să ne luăm după cele răsărite pe net. Jez Corden de la Windows Central spune că sunt mari șanse ca Microsoft să fi finalizat deja această achiziție, urmând să-și prezinte planul în cadrul panel-ului Xbox.

Corden este cunoscut pentru predicțiile sale, de multe ori corecte, vis-a-vis de proiectele Microsoft și Windows, iar utilizatorul Idle Sloth a postat pe contul său de Twitter informațiile reporterului. Corden menționează totuși faptul că achiziția aceasta nu este un studio triple-A, ci, mai degrabă, o companie relativ măruntă, al cărei IP-uri nu au făcut ravagii în lumea gaming-ului.

Microsoft este pe val

Cu toate acestea, studioul în cauză ar trebui să aibă ceva interesant de oferit, din moment ce Microsoft s-a dat peste cap ca să-l cumpere. Bunăoară, încă o achiziție nu face decât să extindă catalogul Microsoft/Xbox, după aproape trei ani în care compania s-a bucurat de profituri imense datorită însușirii unori studiouri precum Double Fine, Ninja Theory li Obsidian Entertainment. Și să nu uităm de popularitatea lui Xbox Game Pass. Pe viitor, este lesne de înțeles că ne putem aștepta la noi exclusivități și proiecte.

E3 2021 va avea loc în perioada 12-15 iunie și va fi un eveniment online la care toți doritorii vor putea participa gratuit. Totodată, pe lângă presupusul anunț despre achiziția în cauză, Xbox și Bethesda vor susține împreună o prezentare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button