GamingRSS PaginaDeMedia

Bethesda și Xbox vor avea o prezentare comună la E3

Anul acesta, E3 va fi un eveniment virtual la care vor putea participa gratuit toți doritorii, cu acces la toate prezentările și workshop-urile. Toată lumea se așteaptă ca studiourile și companiile să vină cu forțe proaspete și să ne prezinte cele mai noi proiecte, așa că Bethesda și Xbox au decis să-și unească forțele în cadrul unui showcase comun.

Cele două companii ar fi urmat să-și susțină propriile prezentări, Bethesda având destui ași în mânecă datorită poziției sale de publisher al unor jocuri produse de nume precum Arkane Sutdios și id Software. Însă de când Bethesda a ajuns în mâinile celor de la Microsoft, este normal ca lumea să fie curioasă care ar putea fi motivele din spatele acestui showcase comun.

Xbox + Bethesda ridică mari așteptări

Cel mai probabil, prezentarea va fi un teren de joacă pentru aceste companii, cei doi giganți urmând să anunțe lucruri interesante. Dacă E3 dă startul verii, Gamescom o continuă, iar The Game Awards va anunța anotimpurile reci, implicit sfârșitul anului. Așadar, în ciuda pandemiei, 2021 se anunță un an cel puțin la fel de interesant ca cel precedent.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button