GamingPC&ConsolesTech&IT

Microsoft a făcut concedieri la Mixer

După vestea că Youtube Gaming s-a dus pe apa sâmbetei, s-a ivit o întrebare destul de buno. Oare câte din celelalte servicii care încercau să fie următorul Twitch vor deveni următorul Youtube Gaming? Mixer pare a fi unul din candidați.

Conform informațiilor care vin chiar de la foștii angajați ai platformei, Microsoft a început concedieri la divizia sa de streaming video pentru jocuri, punând sub semnul întrebării șansele serviciului de a mai supraviețui pe termen lung. Concedierile au afectat în special producția internă de conținut, așa că dacă urmăreați cumva emisiunile creat de Microsoft pentru propriile platforme, nu veți prea mai avea ce să vedeți în viitor.

Mixer n-a avut tocmai o soartă grozavă. Și-a început existența ca Bean, un serviciu de streaming ce se lăuda prin latența minusculă a transmisiilor, ce a fost cumpărat de Microsoft și integrat din cap până în picioare atât în Xbox, cât și în Windows. Cu toate acestea, nu a reușit vreodată să se ridice măcar la o jumătate din ceea ce reușea să facă Twitch, în ceea ce privește numărul de vizualizări, sau atenția primită din partea streamer-ilor.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button