TECHTech&IT

Youtube Gaming va fi închis săptămâna aceasta

Mai țineți minte Youtube Gaming? Acea chestie care era în esență tot Youtube, dar avea un alt URL și un chat mai fistichiu? Eh… probabil nu e ținut minte chiar atât de bine de toată lumea, pentru că n-a avut prea mult succes.

Tentativa inițială a celor de la Google de a se lua la trântă cu Twitch se va încheia pe 30 mai, pentru că Youtube Gaming va fi închis. Pe parcursul existenței sale, n-a reușit să țină pasul cu competiția, reușind să atragă mai puțini creatori, ce au creat mai puțin conținut, și ca urmare un public mai mic decât Twitch.

Dar asta nu înseamnă că se va renunța la efort. Doar se va muta pe varianta normală a Youtube, pentru că după atâția ani s-a ajuns la concluzia că scindarea astfel a comunității nu a fost tocmai benefic, generând ceva confuzie. Așa că noua încarnare a Youtube Gaming nu mai inversează cuvintele și pune un punct între ele. Este pur și simplu o parte din platformă.

Din păcate, unificarea celor două părți nu va fi una completă. Aparent componenta de gaming are propria bază de date cu abonamente, ce nu poate fi adăugată peste cea normală.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button