Gaming

Metal Gear Solid 5 îți mănâncă salvările

Groază și spaimă pentru jucătorii de Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. După zeci de ore de perindat prin Afganistan, răpiri de soldați și cules de flori, câțiva jucători s-au trezit cu tot progresul lor invalidat.

O nouă problemă, destul de importantă, a fost descoperită în The Phantom Pain, ce provoacă distrugerea salvărilor. Nu este clar deocamdată care este cauza, problema făcându-și apariția în momente multiple din joc, toate după zeci și zeci de ore investite în poveste. Este aproape de parcă salvările ar fi fost măcinate în dinții metalici a unui fel de robot gigantic biped, capabil să lanseze rachete nucleare.

Până când se va găsi o soluție, ar fi mai bine să faceți copii de rezervă ale salvărilor, și să le țineți într-un loc sigur. Konami probabil va remedia această eroare gravă în viitorul apropiat.

Și dacă tot ar lucra pentru a lansa un patch care să rezolve problema, nu ar strica să implementeze în Metal Gear Solid 5 și opțiunea de-al mângâia pe D-Dog, cățelul care țopăie prin Mother Base de fiecare dată când Snake se întoarce din misiuni.

[Update aici]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button