GAMING

Cum sa eviti coruperea salvarilor in MGS 5: The Phantom Pain

Acum, nici o ora am postat un articol in care anuntam faptul ca MGS 5: The Phantom Pain corupe salvarile jucatorilor in timpul misiunilor cu Quiet, personajul feminin din controversatul joc al celor de la Konami.

Ei bine, se pare ca exista o rezolvare, dar aceasta este una temporara, Konami lucrand in acest moment pentru a pune capat acestui bug.

Cum am mentionat mai devreme, daca Quiet este cu tine in anumite misiuni, aceasta iti va corupe salvarile fara doar si poate, distrugand intreg progresul facut de jucator pana in acel moment, in esenta acesta fiind nevoit sa o ia de la capat.

Astfel, daca Quiet este cu tine in misiunile 29 si 42, jocul va intra intr-un loop care iti va corupe salvarile, lasandu-te pe tine cu ochii mari, cat ai unei caprioare in lumina farurilor si o lacrima pe obraz, in timp ce loading screen-ul refuza sa dispara de pe ecranul tau.

Cum scapi de bug? Raspunsul este cat se poate de simplu! O lasi frumusel pe Quiet „acasa” in misiunile 29 si 42, evitand astfel ca jocul sa iti corupa progresul in joc si salvandu-ti sanatatea mintala in tot acest proces.

Dezvoltatorii se pare ca in acest moment investigheaza cauza acestui bug, dar trebuie sa amintim si faptul ca saptamana trecuta MGS 5 a avut probleme cu online-ul, serverele fiind inchise, doar pentru a rezolva problema in timp record. Astfel se pare ca echipa responsabila cu jocul se chinuie sa ofere o experienta cat mai buna in timpul gameplay-ului.

[Konami]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close