Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Meerkat, aplicatia de streaming video care foloseste infrastructura Twitter, limitata drastic de „gazda”

/
/
/
/
image
img

Twitter și-a anunța intenția de a limita accesul aplicației Meerkat de streaming video, la infrastructura sa. Apoi, două ore mai târziu, când Meerkat era oarecum în centrul atenției la evenimentul South by Southwest din Austin, Texas, Twitter a pus în practica această limitare. Rezultatul este că utilizatorii de Meerkat vor avea ceva probleme utilizând serviciul, care necesită Twitter pentru a funcționa.

Un reprezentant al Twitter a explicat această acțiune spunând că este în concordanță cu politica internă a companiei, probabil cea care stipulează că nu este o idee bună să dai infrastructura companiei unei terte părți care să profite pe seama sa. Iar Ben Rubin, co-fondator al Meerkat, a declarat că această acțiune nu face decât să demonstreze cât de mare este acum aplicația sa, și că restrictiile Twitter reprezintă doar un mic impediment.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar