MORE

Meerkat, aplicatia de streaming video care foloseste infrastructura Twitter, limitata drastic de „gazda”

Twitter și-a anunța intenția de a limita accesul aplicației Meerkat de streaming video, la infrastructura sa. Apoi, două ore mai târziu, când Meerkat era oarecum în centrul atenției la evenimentul South by Southwest din Austin, Texas, Twitter a pus în practica această limitare. Rezultatul este că utilizatorii de Meerkat vor avea ceva probleme utilizând serviciul, care necesită Twitter pentru a funcționa.

Un reprezentant al Twitter a explicat această acțiune spunând că este în concordanță cu politica internă a companiei, probabil cea care stipulează că nu este o idee bună să dai infrastructura companiei unei terte părți care să profite pe seama sa. Iar Ben Rubin, co-fondator al Meerkat, a declarat că această acțiune nu face decât să demonstreze cât de mare este acum aplicația sa, și că restrictiile Twitter reprezintă doar un mic impediment.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button