PC&Consoles

Mass Effect: Andromeda nu va mai primi conținut de single player

Pentru cine spera ca Mass Effect: Andromeda să mai primească actualizări pentru single player, sub orice formă, indiferent dacă acesta ar putea fi update gratuit, DLC, sau expansion, am o veste proastă: recent BioWare a anunțat pe blogul lor că nu vor mai actualiza componenta de single player a jocului.

Dacă au mai rămas încă mistere nerezolvate legate de firul narativ al lui Andromeda, va trebui să recurgeți la alte surse pentru aflarea deznodământului. Update-ul 1.1, lansat acum 3 săptămâni, a pus capăt oricăror schimbări, actualizări sau patch-uri legate de single player. Misiuni de multiplayer cu un fir narativ vor continua să fie lansate, deci poate ceva firimituri de informații le veți putea desprinde de acolo.

Știrea contrazice zvonurile conform cărora BioWare s-ar pregăti să lanseze un DLC sau o continuare de sine stătătoare, care să corecteze greșelile pe care le-a făcut studioul cu Andromeda. Acest lucru nu ar fi fost total ieșit din comun, ținând cont că jocul anterior al seriei, Mass Effect 3, a beneficiat de un tratament similar. Deși în interiorul firmei s-au produs schimbări drastice, fanii au sperat totuși ca până la urmă apele să se liniștească, iar firul narativ al jocului să primească în continuare actualizări.

Mai jos un fragment din postarea de pe blogul BioWare:

În faza timpurie de producție, am decis să concentrăm povestea lui Mass Effect: Andromeda pe Pathfinder, explorarea galaxiei Andromeda, și conflictul cu Archon. Jocul a fost conceput să extindă mai departe călătoria protagonistului prin această nouă galaxie cu misiuni de multiplayer APEX bazate pe un fir narativ, și vom continua să spunem povestiri din Galaxia Andromeda prin intermediul următoarelor noastre romane și reviste de benzi desenate.

Ultimul nostru update, 1.10, a fost cea din urmă actualizare pentru Mass Effect: Andromeda. Nu mai există patch-uri viitoare planificate pentru single player sau conținut adițional narativ.

În săptămânile ce vor urma, echipa noastră de multiplayer vă va oferi detalii despre suportul în curs de desfășurare și pachetele viitoare de conținut, inclusiv misiuni noi de multiplayer, colecții de personaje, și evenimentele rezervate pentru ziua N7.

Dacă doriți să citiți tot comunicatul, accesați link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button