GamingPC&Consoles

Povestea lui Mass Effect 5 va fi creată de scriitoarea din spatele Deus Ex și Marvel’s Guardians of the Galaxy

Zilele trecute BioWare au anunțat că Mary DeMarle s-a alăturat echipei în calitate de Senior Narrative Designer. Și chiar dacă pentru 99.9% dintre voi, acest nume nu este cunoscut, este important să știți că povestea lui Mass Effect 5 este pe mâini bune întrucât DeMarle a mai lucrat în trecut la jocuri precum Deus Ex și Marvel’s Guardians of the Galaxy. Ambele jocuri sunt recunoscute pentru componentele narative foarte bine puse la punct, iar cel din urmă a câștigat titlul de „Cea mai bună narațiune” în cadrul The Game Awards 2021.

DeMarle este responsabilă pentru Deus Ex: Mankind Divided și munca ei în cadrul acestui proiect a fost lăudată și de instituții preum Academy of Interactive Arts and Sciences pentru modul foarte complex și nuanțat de a spune o poveste. Iar toate laudele și proiectele duse la bun sfârșit o recomandă pe scriitoare pentru poziția în cadrul BioWare, unde se va ocupa de Mass Effect 5.

Pentru neștiutori, Mass Effect este o franciză de jocuri dezvoltate de BioWare și publicate de EA. Și chiar dacă în ultimii ani am putea spune că studioul a cam dat rateuri cu Mass Effect: Andromeda și Anthem, se pare că de această dată vor să facă lucrurile bine. Și cu talentul lui Mary DeMarle și certitudinea că Shepard nu va fi readus la viață ca prin magie, sunt foarte curios unde ne va purta povestea următorului joc din serie.

Dacă nu ați apucat să experimentați niciun joc din serie, vă recomand cu mare plăcere pachetul Mass Effect: Legendary Edition care este format din trilogia originală și toate DLC-urile lansate alături de cele trei jocuri. Iar dacă vrei ceva mai multă acțiune din acest univers, Andromeda a îmbătrânit decent și merită atenția voastră, măcar pentru lumile frumos conturate pe care le prezintă. Iar partea bună este că pachetul Legendary Edition este la reducere pe Steam la prețul de 25 de euro în cadrul Summer Sale 2022.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button