GamingPC&Consoles

Mass Effect 3 Legendary Edition primește un mod de 6GB care îmbunătățește jocul

Dacă ești fan al uneia dintre cele mai bune trilogii de jocuri Sci-Fi din toate timpurile (da, am zis trilogie și nu serie, pentru că Andromeda este în continuare o glumă), cu siguranță ai fost foarte încântat când EA a lansat Mass Effect Legendary Edition, un pachet complet care aduce o legendă a gaming-ului la standarde moderne.

Deși Mass Effect Legendary Edition s-a bucurat de un succes real și a fost apreciat atât de gameri cât și de critici (scorul de 87/100 pe Metacritic atestă asta), toată lumea știe că niciun joc nu e perfect, și întotdeauna există lucruri care se puteau face mai bine.

Astfel, o echipă de oameni talentați au dezvoltat un mod, numit Project Variety, care îmbunătățește al treilea titlu din serie (Mass Effect 3 Legendary Edition) în mai multe feluri. În primul rând, acest mod aduce hub-uri noi, diversifică populația din Citadel (capitala oficială a galaxiei Calea Lactee) și implementează în joc conținut care a fost tăiat sau nefinalizat, toate cu retușurile și atenția la detalii de rigoare.

Pe lângă toate astea, mod-ul introduce și mai multă nuditate presărată în anumite scene (știi tu care) din joc. Pe pagina oficială a proiectului, creatorul menționează asta și spune că, dacă asemenea lucruri te fac să te simți inconforabil, mai bine nu îl instalezi, ceea ce denotă că lucrurile introduse în titlu sunt cât se poate de explicite.

Pagina proiectului pentru Mass Effect 3 Legendary Edition o găsești aici, iar în descriere ai și informații referitoare la ce alte moduri ai nevoie ca totul să funcționeze și un changelog cu toate modificările aduse. Dacă nu ai jucat jocul până acum, trebuie să te previn că acea listă de schimbări conține și spoilere însemnate, așa că ai grijă pe ce dai click. Oricum, toate informațiile de genul sunt marcate ca atare în descriere.

Dacă ești purist și refuzi pur și simplu să joci varianta Legendary Edition și preferi trilogia clasică (weirdo), Project Variety este disponibil și pentru originalul Mass Effect 3, iar link-ul îl găsești aici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button