MORE

Marea bătălie cu roboți gigantici începe săptămâna viitoare

Așteptarea a luat final. După numeroase amânări și întârzieri datorate faptului că nu prea se găsea un loc unde doi roboți imenși se pot lupta fără să demoleze totul, prima bătălie internațională robotică are o dată fixă.

Transmisia evenimentului va avea loc în ziua de 17 octombrie, pe Twitch, aproximativ pe la ora 5 dimineața, ora României. O înregistrare va fi apoi disponibilă cam peste tot pe internet. Practic, și dacă vedeți în direct evenimentul tot veți vedea o înregistrare. Bătălia nu este transmisă în direct de la locul faptei, ci este o versiune editată a luptei care deja s-a petrecut.

Motivul dat de părțile implicate este că lupta s-a desfășurat pe parcursul mai multor runde între care cele două echipe au avut nevoie de timp pentru a-și repara roboții. Desigur, ar fi putut să transmită și această parte. Sigur, ar fi fost mulți timpi morți fără acțiune, dar fanii roboților gigantici ar fi apreciat asta. Din păcate publicul țintă este cel american. Mai există și comentatorii care poate că nu ar fi fost necesari pentru ore întregi de sudat drujbe de 2 metri de roboți de 12 tone. O astfel de acțiune vorbește de la sine.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button