MORE

Prima bătălie internațională cu roboți gigantici se apropie

După câteva amânări, bătălia cea mare în sfârșit se apropie! Marea luptă internațională dintre Eagle Prime și Kuratas se va desfășura luna viitoare.

Motivele principale pentru care această bătălie nu s-a desfășurat încă sunt legat de logistică. Locația aleasă inițial pentru eveniment s-a dovedit a fi inadecvată. Locul în care cei doi roboți se vor lupta trebuie să aibă podele suficient de rezistente încât să reziste la impactul a doi roboți de câteva tone, fără a distruge terenul. Apoi, mai este problema de acces a traficului greu, fiind nevoie de câteva camioane foarte mari pentru transportul roboților. În cele din urmă, este nevoie și de acces la o rețea electrică suficient de rezistentă cât să suporte utilajele necesare pentru a efectua reparații la acești roboți, cum ar fi macarale sau aparate de sudură electrice.

Există însă două probleme care nu pot fi rezolvate, chiar și la noua locație. Bătălia nu va putea avea un public, deoarece oricine se află în zonă va fi în pericol iminent de a fi lovit de un proiectil sau să pice un robot peste el. Evident, Suidobashi Heavy Industries și MegaBots s-au gândit mai mult la problemă decât guvernele mondiale la din Robot Jox.

Mai există apoi și problema că piloții probabil vor muri după după primul pumn, chiar și la vitezele mici la care se mișcă tot existând ceva pericol, în special pentru că mașinăriile mai au și gheare. Asta ar putea însemna că luptele vor fi efectuate prin comandă de la distanță, și transmise prin internet, eliminând prezența oamenilor din proximitatea bătăliei.

Important este că în septembrie vom vedea în sfârșit o bătălie adevărată între roboți gigantici, așa cum visăm cu toții din copilărie.

[Quartz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button