GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Mai aveți o săptămână până la #JamDeCasa

În cazul în care ați uitat, săptămâna viitoare va începe un nou Game Jam românesc, intitulat Jam de Casă. Țin să vă amintesc de el, nu doar pentru că ar fi genul de lucru la care tare ar fi bine să participe pe cât mai mulți oameni cu putință.

Până în acest moment s-au înscris în jur de 70 de dezvoltatori, fie amatori, fie profesioniști, și sunteți cu toții încurajați să vă alăturați, indiferent de nivelul vostru de experiență. Veți avea o comunitate care să vă ajute, veți avea de unde învăța de ce aveți nevoie pentru a dezvolta un joc și veți cunoaște mulți oameni care se ocupă deja de asta. Nu contează în ce sunt făcute jocurile, nu contează cum arată, contează doar să funcționeze.

De asemenea, s-au mai ivit câteva informații noi despre acest Jam de Casă. Evenimentul are ca obiectiv realizarea a 100 de jocuri până pe 3 mai, deoarece după atingerea acestui prag sponsorii competiției vor contribui cu sumele maxime, ce vor fi alocate către spitale prin intermediul organizației caritabile Zi de Bine.

Donații vor fi și dacă sunt mai puține jocuri, pe pragurile: 0-25, 25-50, 50-75, 75-100 și 100+. Nu aveți o limită la câte jocuri puteți face voi, sau echipa voastră, în cadrul evenimentului. Dar cel mai probabil lumea va avea timp să facă doar câte unul, așa că n-ar strica dacă ar fi mai mulți oameni la un loc.

Dacă vreți să vă înscrieți, accesați pagina oficială, găsiți un formular acolo jos. Știu, e altă pagină oficială față de cea anterioară, lucrurile încă mai sunt în stare de flux. Important este că pe 28 aprilie va începe.

Spor la făcut jocuri.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button