RSS PaginaDeMediaGamingTech&IT

Un GameJam Românesc nou: Jam de Casă

Cu scopuri caritabile

Din moment ce mai toată lumea trebuie să stea acasă zilele astea, comunitatea dezvoltatorilor de jocuri din România, reprezentată de, RGDA, Game Dev Academy și Game Heroes, vor organiza luna aceasta un GameJam cu scop caritabil.

Intitulat Jam de Casă, acest eveniment este deschis tuturor celor care doresc să facă un joc, indiferent dacă au sau nu experiență în domeniu. Și nu se referă doar la jocuri video, fiind acceptate și intrări pentru board-games, așa că indiferent de nivelul de cunoștințe, tot puteți participa cu propriul vostru joc.

Dacă nu ați avut până acum ocazia să vedeți un GameJam, conceptul este simplu. Aveți între 14 și 28 aprilie să vă înscrieți, folosind formularul ce poate fi găsit pe pagina oficială a evenimentului. Apoi, participanții au un timp limitat pentru a dezvolta un joc bazat pe o temă ce va fi anunțată în ziua de marți, 28 aprilie, la ora 20:00. Jocurile trebuiesc terminate și încărcate pe pagina oficială până pe 2 mai, ora 23:59.

În cele din urmă, în ziua de 4 aprilie va avea loc un live-stream caritabil, la care se vor strânge fonduri pentru combaterea epidemiei de Covid-19.

Pentru mai multe detalii vă încurajez să accesați pagina oficială, unde veți găsi și un link la canalul de Discord unde puteți să socializați și să formați echipe cu alți pasionați de dezvoltarea jocurilor.

Distracție plăcută și spor la făcut jocuri.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button