PC&Consoles

Magic: The Gathering Arena closed beta test pe 4 decembrie

Producția variantei alpha a jocului Magic: The Gathering Arena se pare că va merge bine, conform unui noi postări pe blog a producătorului și a unui comunicat de presă Wizards of the Coast, care anunță că urmează să înceapă un closed beta test pe 4 decembrie.

Începând cu data de 4 decembrie, vom începe să invităm primul val de jucători Magic la closed beta test, inclusiv aducerea înapoi a tuturor celor care au jucat până acum în faza de alpha. În timp ce alpha s-a concentrat pe câteva weekend-uri, closed beta va funcționa în fiecare zi (mai puțin în perioada întreținerii, de downtime sau când pirații ne omoară serverele – se întâmplă mai des decât credeți), oferindu-vă și mai multe oportunități de a încerca jocul.

Toată lumea din closed beta va trebui să accepte un acord de confidențialitate, dar Wizards of the Coast subliniază că „primele valuride invitații vor fi mici”, deci chiar dacă vă înscrieți chiar acum, este posibil să nu intrați până anul viitor.

Wizards of the Coast au anunțat acest joc încă din septembrie. Este un joc diferit de MMO-ul Magic dezvoltat de Cryptic, care momentan nu are un nume oficial.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button