PC&Consoles

Magic: The Gathering Arena a fost anunțat, vă puteți înscrie la beta test

Numele lui Magic: The Gathering Arena a fost anunțat oficial de acum o lună, iar astăzi Wizards of the Coast prezintă oficial cea mai nouă iterație digitală a popularului joc de cărți. Jocul este produs de cel mai nou studio al firmei, Digital Games Studio, și va putea fi jucat gratuit. Wizards of the Coast au promis fanilor că noul joc va implementa „setul complet de reguli și va primi conținut actualizat pentru noile seturi de cărți, întocmai ca și mult apreciatul joc de masă„.

Aceasta a fost una dintre problemele jocurile Magic anterioare: nu au fost neapărat jocuri rele, dar nici nu au atras un public foarte numeros, în comparație cu varianta în format fizic. Wizards of the Coast intenționează să schimbe asta, noul joc urmând să se încadreze mai mult în tiparul jocurilor de cărți pe care le joacă gamerii în ziua de azi, precum Hearthstone, The Elder Scrolls: Legends sau Gwent.

Un reprezentant oficial al firmei a declarat într-un interviu pentru VentureBeat:

Îl vom dota cu o interfață frumoasă și un stil de joc rapid care se potrivește cu modul în care lumea joacă jocurile astăzi.

MTG: Arena va fi construit pe un nou motor de reguli, care va fi capabil să „citească” cărțile. Așadar designerii de cărți vor putea construi noi cărți și sisteme de gameplay pentru jocul normal, care vor putea fi implementate apoi fără probleme în Arena.

Dorința noastră este de a forma una dintre comunitățile principale de e-sport, cu o experiență vizuală distractivă, un sunet grozav, și moduri grozave de a învăța și interacționa cu catalogul nostru de conținut evolutiv.

Jeffrey Steefel, vicepreședinte al departamentului de jocuri digitale de la Wizards of the Coast, a promis că dezvoltarea lui MTG Arena se va desfășura sub libera supraveghere a fanilor mai mult decât oricare alt joc Magic lansat anterior. În acest scop, înscrierea este liberă pentru beta test. Wizards of the Coast vor oferi de asemenea șansa de a încerca jocul la diverse evenimente și convenții, începând cu acest weekend la HASCON. Dacă doriți să luați parte la beta test, accesați link-ul de mai jos:

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button