MORE

Wizards of the Coast anunță Magic: The Gathering Arena

Jocurile cu cărți digitale există de ceva timp pe piață. Genul a primit o revitalizare în momentul în care s-a lansat Hearthstone, iar acum este randul clasicului Magic: The Gathering să intre din nou sub lumina reflectoarelor.

Încă din februarie Wizards of the Coast ne-au spus că lucrează la lucruri noi, despre care nu au dat prea multe detalii la acel moment, în afară de un nume: Magic Digital Next. Ulterior misterul a fost deslușit. MDN reprezintă termenul pe care Wizards îl folosesc pentru a descrie componenta digitală a francizei – un fel de umbrelă pentru tot ce înseamnă Magic în mediul digital.

La jumătatea lui iunie am primit mai multe detalii despre despre această platformă. În același post a fost anunțat MMO-ul la care Wizards lucrează împreună cu Cryptic, sfârșitul ciclului de dezvoltare pentru Magic Duels, și un joc complet nou despre care până ieri nu s-a știut aproape nimic, decât că va reprezenta primul joc care va fi lansat de Wizards of the Coast în cadrul programului Magic Digital Next.

Ieri, prin intermediul unei postări de pe Twitter, Wizards au dezvăluit numele jocului. Acesta se va numi Magic: The Gathering Arena, iar această firimitură de informație este aproape singurul lucru concret pe care-l știm la acest moment. Nu se știe dacă Arena este gândit pentru a umple golul lăsat de Duels; nu se știe dacă va fi lansat pentru PC; nu se știe nici măcar dacă va fi un joc de cărți!

Ulterior apare un nou tweet care anunță testul de beta pentru Arena precum și data la care vom putea afla mai multe detalii.

Această informație întărește ce se știa din anunțul făcut în iunie, când s-a spus că mai multe informații și secvențe de gameplay vor fi arătate publicului la HASCON, în perioada 8-10 septembrie. Probabil informațiile despre beta test vor fi făcute după prezentarea din cadrul conferinței.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button